Αγγελία + Coffee Time στις υπηρεσίες σας!

on Τρίτη 10 Μαρτίου 2009


H ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ της COFFEE TIME και της AΓΓΕΛΙΑΣ είναι πλεόν ΓΕΓΟΝΟΣ!!

Τα δύο πιο δημοφιλή έντυπα στο νησί τώρα βρίσκονται στη διάθεσή σας για καλύτερα αποτελέσματα!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΗ διαφήμιση σε ΑΧΤΥΠΗΤΕΣ τιμές από 2 έντυπα που τα βρίσκτεται ΠΑΝΤΟΥ.

Η AΓΓΕΛΙΑ κυκλοφορεί σε 1000 τεύχη κάθε μήνα σε ΟΛΑ τα περίπτερα του νησιού από ΒΟΡΡΑ μέχρι ΝΟΤΟ. Είναι η πλέον οικονομική και ταυτόχρονα αποδοτική λύση διαφήμισης όλων των επιχειρηματιών και διαθέτει το Νο1 σε επισκεψιμότητα site Κερκυραικων Αγγελιών με πάνω από 270.000 επισκέπτες μέσα σε μόλις 1,5 χρόνο λειτουργίας !!!

Η COFFEE Time κυκλοφορεί σε 5000 τεύχη κάθε μήνα και διανέμεται ΔΩΡΕΑΝ σε ΟΛΟ το νησί, σε κεντρικά σημεία, πλατείες, δημόσιες υπηρεσίες, καταστήματα. Είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕλληνοΑγγλική Ψυχαγωγική Εφημεριδα που κυκλοφορεί και διαβάζεται τόσο από ξενους επισκεπτες ή κάτοικους του νησιού, όσο και από ντόπιους επιχειρηματίες και μη που δραστηριοποιούνται στο νησί.

Μερικές από τις επιχειρήσεις που μας έχουν εμπιστευθεί: Wind, Century21 Real Estate, Life Radio 102,9, Great Events, PROFI, Δήμητρα Markets, Amaze Restaurant Bar, Juicy juice bar, Luxus Property, OVB Ασφάλειες, Αuto Κορίκης, Ρολοεξέλιξη, OTE, Zερβόπουλος Οπτικά, Εισαγωγική Χριστόδουλος Μούτσος, Ανθοπωλείο Camelia, Subito cafe, A & B Constructions, Versus bar, Alter Ego.

Με ένα απλό τηλέφωνο στο 6937 877 648 ή e-mail στο info@aggelia-online.gr μπορείτε κι εσείς να προβληθείτε στα 2 πιο δημοφιλή έντυπα της Κέρκυρας.

COFFEE TIME + ΑΓΓΕΛΙΑ = Σεβασμός στον Πελάτη, Αποτέλεσμα, Οικονομία